Φιλοσοφία & Στόχοι
Στο Κέντρο Διατροφής & Τροποποίησης Συμπεριφοράς στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε καλή υγεία και να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας μέσα από τον κόσμο της διατροφής, πάνω απ’ όλα με σεβασμό στον εαυτό σας.

Ακολουθούμε τις τελευταίες διεθνείς οδηγίες διατροφής για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας,την πρόληψη και διατροφική αντιμετώπιση άλλων κλινικών παθήσεων, καθώς, επίσης, και για άλλες ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες (όπως: παιδιά, έγκυες, γυναίκες που θηλάζουν, άτομα με διατροφικές διαταραχές).

Βασική προτεραιότητα είναι να καλύψουμε τις ανάγκες του οργανισμού σας σε όλα τα θρεπτικά συστατικά, με βάση το ιστορικό σας, τον τρόπο ζωής σας, τις προσωπικές σας προτιμήσεις, την σωματική σας σύνθεση και τον βασικό σας μεταβολισμό, χωρίς ταυτόχρονα να αποκλείουμε τη χρήση κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής μόνο στις περιπτώσεις που ενδείκνυνται.

Για να πετύχουμε μακροπρόθεσμα αποτελέσματαεστιάζουμε στην επιμόρφωσή σας σε θέματα διατροφής και στην τροποποίηση της διατροφικής σας συμπεριφοράς, βασιζόμενοι στον έλεγχο και στη ρύθμιση ενός φυσιολογικού σωματικού βάρους, στη βελτίωση της σωματικής σας σύνθεσης και των εργαστηριακών σας δεικτών.            


                                                                                                        Με εκτίμηση, Ελένη Πεννιά
                                                                                                        Διαιτολόγος-Διατροφολόγος BSc
                                                                                                        Μέλος επιστημονικής ομάδας Διατροφή
                                                                     
                                                                     
Αρχική   ::  Προφίλ   ::  Υπηρεσίες   ::  Άρθρα   ::  Συνταγές   ::  Νέα   ::  Συνεντεύξεις   ::  Δικτυακοί Τόποι   ::  Site Map   ::  Επικοινωνία
© 2011 Ελένη Πεννιά